fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

VIDEO – Trafic de coşmar în această dimineaţă în Ploieşti. Ce spun autorităţile despre numărul de utilaje de deszăpezire

Citește Și

- Reclamă -
Prima ninsoare cu adevărat importantă a acestei ierni a creat mari probleme de trafic în Ploieşti. În timp ce autorităţile spun că au dat de la ora 4.00 comanda pentru deszăpezire, mulţi şoferi reclamă că străzile au fost impracticabile la primele ore şi că n-au văzut niciun utilaj.

S-a circulat foarte greu, mai ales la primele ore, atât pe străzile mici din cartiere, cât şi pe arterele din Ploieşti încadrate de autorităţi în aşa-zisa „urgenţă 1”. Au fost mari proleme mai ales pe poduri, inclusiv pe cele de lângă Gara de Sud şi Gara de Vest.

Mai mulţi cititori ne-au trimis imagini surprinse în această dimineaţă în trafic.

- Reclamă -

Potrivit directorului tehnic al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, Vasile Ionescu, operatorul care se ocupă de deszăpezire a scos pe traseu 15 sărăriţe dotate cu lamă. „Nu şi-au îndeplinit numericul normal, ne-au comunicat că vor mai aduce utilaje. La ora 4.00 a început să fulguie. A fost o sincopă pentru că în primă fază doar 9 utilaje au fost dotate cu lamă, a fost nevoie ca şi celelalte să meargă pe rând la garaj ca să le monteze”, ne-a comunicat directorul tehnic al RASP Ploieşti.

- Reclamă -

Problemele de trafic vin în contextul în care Ploieştiul se află sub cod galben de ninsori, până duminică dimineaţă, iar din noaptea de joi spre vineri ninge abundent şi fără oprire.

Reporterii Incomod au luat la pas arterele de circulaţie din Ploieşti şi vă ţin la curent pe măsură ce apar noutăţi.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut