Trei mașini noi de poliție, care erau luate de la Mioveni și urmau să ajungă la Inspectoratul de Poliție Mehedinți, s-au lovit, vineri, la Balș, în județul Olt, după ce șoferii care le conduceau au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana de autoturisme formată și s-au lovit una de alta, transmite Mediafax.
Reprezentanții Poliției Olt au declarat corespondentului Mediafax, că cele trei autospeciale ar fi trebuit să ajungă în dotarea IPJ Mehedinți.
„Veneau din Argeș și se deplasau în direcția Craiova pe DN 65, iar pe raza orașului Balș, pe fondul nepăstrării unei distanțe regulamentare în mers, trei autospeciale au fost implicate într-un eveniment rutier. Au rezultat doar pagube materiale. Autospecialele erau pentru județul Mehedinți”, au spus reprezentanții Poliției Olt
Martorii la eveniment spun că polițiștii au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana formată la Balș și, din neatenția șoferilor, mașinile au intrat una în alta.

O cercetare administrativă referitoare la accidentul în care au fost implicate trei autospeciale de poliţie a fost dispusă de IPJ Mehedinţi, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, potrivit Agerpres.

Traficul rutier în oraşul Balş este de obicei aglomerat în timpul zilei, de luni până vineri, formându-se frecvent coloane de maşini de sute de metri sau chiar de kilometri, în condiţiile în care oraşul nu are centură ocolitoare şi traficul greu traversează localitatea prin zona centrală.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

 Sursa: www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here