fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO: Un avion a decolat de pe o șosea. Poliția Prahova a deschis o anchetă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Update: Potrivit IPJ Prahova, evenimentul nu se confirmă.

„În urma verificărilor efectuate pe teren, atât în zona indicată în articolul în cauză, cât și în zona aerodromurilor Tăriceni și  Strejnic a rezultat faptul că, în cursul zilei de astăzi, nu a fost înregistrat niciun zbor, nefiind identificate aparate de zbor ca cel din imagini.

Totodată, a fost identificată persoana care a distribuit clipul video, găsit pe o pagină de socializare, motivând că l-a denumit cu respectivul titlu din dorința de a obține mai multe aprecieri”, a transmis IPJ Prahova.

- Reclamă -
Știrea inițială:
Un avion a fost filmat decolând de pe o șosea. Potrivit informațiilor apărute în presa centrală, ar fi vorba despre o șosea din Prahova, în zona localității Poienarii Burchii, însă autoritățile locale nu au confirmat evenimentul. În urma apariției imaginilor, a fost demarată o anchetă.

Decolarea a fost filmată de o persoană aflată într-o mașină care circula pe șoseaua respectivă.

Poliția Prahova a anunțat începerea unei anchete ca urmare a imaginilor despre care se spune că au fost filmate în Prahova.

Evenimentul nu este confirmat, deocamdată, de autorități.

- Reclamă -

„În urma apariției în spațiul public a articolului cu titlul: ,,Un avion a decolat de pe o șosea din Prahova”, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Până la acest moment, la nivelul unității noastre nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la aspectele ilustrate.

În cauză, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a dispus efectuarea de verificări, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale în consecință”, a transmis IPJ Prahova.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img