Neatenția la volan și probabil dorința de a fi popular pe rețelele de socializare i-au fost fatale unui bărbat din Craiova. Preocupat să transmită live pe Facebook în timp ce conduce, Daniel Radu, poreclit Briceag, a pierdut controlul mașinii sale care s-a izbit violent de un stâlp și s-a oprit în curtea unei case.

Accidentul mortal a avut loc, duminică, pe strada Calea București din Craiova. Daniel Radu, zis Briceag, membru al clanului Pară din Craiovița Nouă se afla singur într-o mașină marca Porsche și se îndrepta spre centrul Craiovei, notează observator.tv.

Șoferul, în vârstă de 48 de ani, a intrat cu bolidul de lux pe trotuar și a culcat la pământ un stâlp al rețelei de energie electrică. Autoturismul scăpat de sub control nu s-a oprit, ci a pus la pământ gardurile a două gospodării și s-a oprit în curtea unui craiovean.

Medicii chemați de urgență la fața locului nu l-au mai putut salva pe bărbat. La fața locului au intervenit un echipaj Distrigaz Sud pentru a opri gazele.

Speriat din cauza zgomotului puternic, proprietarul gospodăriei spune că a avut noroc pentru că a intrat în casă cu doar câteva minute înainte de producerea accidentului.

„Eram la masă, în curte. Am intrat în casă și după cinci minute am auzit un zgomot puternic. Am știut imediat că a fost un accident, dar nu mă așteptam să găsesc mașina la mine în curte. A rupt stâlpul de beton, gardul vecinului, țeava de gaze și gardul meu. Vecinul nu este acasă, dar cred că se întoarce în seara asta (aseară – n.r.)”, a precizat Constantin Livezeanu, citat de Gazeta de Sud.

Potrivit lupamea.ro, Briceag făcea live pe Facebook în momentul producerii accidentului. Bărbatul a murit pe loc, după ce mașina sa s-a izbit violent de un copac. Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here