fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

VIDEO Un consilier local a format un grup de inițiativă civică, unde ploieștenii semnalează nereguli din oraș

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Dragoș Măchițescu, un consilier local PNL din Ploiești, a format un grup de inițiativă civică, unde ploieștenii semnalează problemele din oraș, iar el încearcă să le rezolve.

Prezent într-o emisiune moderată de jurnalista Mihaela Constantin în studioul Ziarului Incomod, Măchițescu a povestit de unde a pornit inițiativa.

”Vine de pe străzi”, asta spune Dragoș despre el însuși, explicând faptul că așa știa de la bun început cu ce fel de probleme se confruntă oamenii. Și n-a trecut mult de când a intrat în Consiliul Local și în politică, până s-a făcut remarcat, mai întâi pe facebook, unde ori de câte ori vedea o postare în care un ploieștean vorbea despre o problemă din oraș o prelua și încerca să o rezolve.

- Reclamă -

Deși inițial mesajele nu îi erau adresate, consilierul local le prelua și încerca să găsească o soluție. Vorbim de probleme de semnalizare rutieră în oraș, probleme cu mașinile abandonate pe locurile de parcare care și așa sunt insuficiente în Ploiești, sau alte astfel de sesizări. Măchițescu sună instituțiile abilitate să intervină și cere remedierea situației.

Așa i-a venit și ideea de a forma un grup de inițiativă civică pe Whatsapp, unde ploieștenii îi sesizează zilnic tot felul de probleme.

Urmăriți în emisiunea de mai jos ce povestește Dragoș Măchițescu despre acest grup, dar și ce investiții încearcă să realizeze în oraș pentru a le da tinerilor o alternativă la a-și petrece timpul liber în natură:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img