fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO: Un deputat PNL i-a făcut nesimțiți pe jurnaliști

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a avut miercuri o reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor, cărora nu li s-a permisul accesul la ședința Comisiei de Politică Externă, el spunându-le că nu mai acceptă „niciun fel de tupeu și nesimțire”. Mai mult, deputatul i-a amenințat cu retragerea acreditării, pentru chestiuni „legate de nesimţire şi tupeu”. Ulterior, deputatul a intervenit telefonic la Realitatea TV și și-a cerut scuze, susținând că este stresat.
Vicepreședintele Comisiei de Politică Externă a Camerei Deputaților, deputatul PNL Ben Oni Ardelean, a avut o ieșire nervoasă față de jurnaliști, după ce aceștia nu au avut acces la ședința Comisiei de Politică Externă, unde nu a fost cvorum pentru adoptarea unei declarații a Parlamentului față de situația din Republica Moldova.
Deputatul liberal i-a numit pe jurnaliști nesimțiți, insistând că au „nesimțire și tupeu”.
„Nu accept niciun fel de tupeu și nesimțire din partea nimănui, indirefent cine este acela”, le-a spus jurnaliștilor Ben Oni Ardelean, potrivit imaginilor difuzate de Realitatea TV.
„Nu mai încercați prin nesimțire și prin tupeu să-mi spuneţi mie când să votez accesul presei şi dacă mai faceţi presiuni de genul respectiv vă mai spun o chestiune: o să cer imperativ ca pentru chestiunile respective, care v-am spus că sunt legate de nesimţire şi tupeu, o să cer ca în momentul respectiv să vi se retragă acreditarea. În momentul în care cu tupeu și nesimțire veniți și cereți să dăm un vot fără cvorum și cereți să dăm un vot în momentul în care eu, ca președinte de ședință, nu consimt că trebuie să încep ședința, în momentul repectiv este tupeu și nesimțire”, a continuat deputatul.

Ulterior, Ben Ori Ardelean a intervenit telefonic la Realitatea TV pentru a-şi cere scuze şi a pus răbufnirea pe seama stresului acumulat în ultimele zile, în special din cauza moţiunii de cenzură a opoziţiei.
HotNews.ro
- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img