fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO Un fost angajat Rosal care dormea într-o baracă la garajul societății, dat afară în stradă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un fost angajat Rosal a ajuns să nu aibă un loc încălzit unde să doarmă, după ce nu și-a mai permis să își plătească utilitățile. Omul a stat de vorbă cu un reporter al ziarului Incomod la protestul organizat vineri, 15 ianuarie, de angajații din Ploiești ai Rosal la garajul societății din cartierul Bereasca, și a povestit cum a ajuns în această situație (video jos).

Omul spune că din cauza întârzierilor salariale pe care le avea cât timp era angajat al operatorului de salubritate nu și-a mai permis să-și plătească utilitățile la garsoniera în care locuia, așa că a rămas fără gaze, lumină și apă caldă. Ulterior, a fost chiar concediat spune omul care, văzând că nu mai poate locui în garsonieră a decis că nu are de ales decât să se mute într-o baracă de la garajul Rosal.

- Reclamă -

Acesta a povestit astăzi că a fost dat afară de un reprezentant al firmei Rosal din baraca respectivă, așa că nu va avea de ales și se va întoarce în garsonieră, unde va dormi în frig, fără curent electric și fără apă caldă.

Reamintim că salariații Rosal din Ploiești sunt în a treia zi de proteste și acuză că ultima dată și-au primit salariile în luna noiembrie a anului trecut. Oamenii sunt disperați și spun că nu mai au bani nici măcar de mâncare.

Citește și: VIDEO Un angajat Rosal cere un leu pentru pâine, după ce nu și-a primit salariul din luna noiembrie

- Reclamă -

Vezi mai jos ce ne-a povestit bărbatul care dormea într-o baracă de la garajul Rosal:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img