fbpx
vineri, septembrie 22, 2023
21.3 C
Ploiești
spot_img

VIDEO – Un înger de fetiță are nevoie de ajutorul tău. Este emoționant ce au făcut copii din Bărcănești pentru Giulia

Citește Și

- Reclamă -
Au cântat și dansat pentru ca Giulia să se facă bine.
Zeci de copii din Prahova au organizat un spectacol caritabil pentru o fetiță de numai 8 ani, diagnosticată cu tumora la tibie – Sarcom Ewing.
Copila a fost abandonată de mică de mama ei, iar tatăl abia se descurcă să o crească.
Acum copila face chimioterapie la Spitalul Marie Curie din București și are nevoie de sprijin financiar pentru a se însănătoși.
Are doar 8 ani și este chinuită de o boală necruțătoare. Giulia, elevă în clasa I-a, este din Bărcănești, județul Prahova.
Învață la Liceul Tehnologic din comună. În urmă cu o lună a fost diagnosticată cu o boală teribilă: tumora la tibie – Sarcom Ewing.
Un fel de cancer osos care a evoluat rapid. Fetița este acum internată la Spitalul Marie Curie din capitală, unde a suferit o primă operație și face chimioterapie.
Colegii Giuliei, chiar dacă sunt abia în clasa I-a, vor ca fetița bună și cu zâmbet cuceritor să revină printre ei.
Așa că au organizat un spectacol caritabil la Centrul Cultural din Bărcănești, cu titlul : ”Veniți să donăm fiecare câte un zâmbet pentru Giulia, cât să-i ajungă până la adânci bătrâneți!”.
Micuții au cântat și au dansat, dar au făcut și donații pentru colega lor.
Povestea Giuliei este una tristă. A fost părăsită de mamă de mică, iar tatăl o crește cu greu. Muncește cu ziua pentru ca fetiței să nu îi lipsească nimic.
Vestea că Giulia este grav bolnavă a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care o cunoșteau. În urmă cu o lună s-a confirmat diagnosticul cumplit.
Pentru că tatăl Giuliei se descurcă greu cu banii, elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic din Bărcănești au organizat un spectacol caritabil pentru a strânge bani.
Alături au fost și părinții colegilor fetiței. O mână de ajutor a dat și familia primarului comunei. Soția alesului a făcut prăjituri pentru copii, iar fiica lui a fost cea care le-a oferit micuților.
Cei care vor să o ajute pe Giulia să se facă bine, pot face donații în contul deschis la Banca Transilivania, pe numele tatălui fetiței, Toma Ionel Năstase – IBAN RO54BTRLRONCRT0302942101 – COD client – 3029421
VIDEO:

 sursa: republikanews.ro
- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Foto exclusiv – Traficant de droguri prins în flagrant în Ploiești

Polițiștii BCCO Ploiești au organizat în această după-amiază un flagrant în zona Caraiman din Ploiești.Un traficant de droguri...