Un inspector al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa, care aparține de Agenția Națională Antidrog, este căutat de oamenii legii! Este vorba despre Cosmin G., care ar fi sustras un telefon din City Park Mall, de la Vodafone, în seara de miercuri, 14 noiembrie. Ulterior a decis să-l ducă înapoi, iar bărbatul a ajuns la Secția 1 Poliție pentru cercetări, de unde a fugit. Menționăm că încă se făceau cercetări în cazul său și nu fusese emis nici un mandat de reținere!

”La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 23:30, un bărbat, de 39 de ani, care se afla la sediul Secției 1 Poliție pentru cercetări, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, faptă comisă la aceeași dată în incinta unui complex comercial, din municipiu, a părăsit sediul poliției într-un moment în care acesta purta o discuție confidențială cu avocatul său. Precizăm faptul că, persoana în cauză nu era reținută, iar la acest moment polițiștii continuă cercetările”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

”A fost lăsat într-un birou cu avocatul său și a sărit pe geam”, a declarat, pentru Replica, o persoană din anturajul inspectorului. Aceasta a adăugat că sunt și vecini, iar Cosmin ar avea mari probleme, în sensul că face scandaluri în fiecare noapte, ascultă muzică la maxim, este recalcitrant, a agresat și un medic și chiar a fost internat la Palazu.

”Sunt 11 apeluri la 112 pe numele său, în decurs de 2 săptămâni. Este cercetat în mai multe dosare, iar pe 3 noiembrie a fost dus de polițiști la Palazu, întrucât au fost chemați de 3 ori în acea noapte. A doua zi a revenit la domiciliu. A agresat și un medic de la Centrul Antidrog. Cred că se droghează, că altfel nu-mi explic acest comportament, scuipă polițiștii, le vorbește urât, este un pericol…”, ne-a mai declarat persoana respectivă.

Precizăm că inspectorul Cosmin G. este cunoscut la malul mării, el fiind inspector de specialitate în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa și a participat la nenumărate campanii de conștientizare, mai ales în rândul tinerilor, cu privire la consecințele consumului de droguri. Reprezentanții Centrului nu au dorit să ofere un punct de vedere, precizând că nu cunosc situația înregistrată și astfel nu se pot pronunța.

sursa: replicaonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here