Un magazin alimentar din Cocorăștii Colț, Prahova, care avea și bar, a ars complet pe timpul nopții! Pompierii spun că au fost sesizați la ora 02.00 despre incendiu, luni, 25 iunie, iar echipajele au ajuns la fața locului în 20 de minute. Oamenii din zonă spun însă că mai multe persoane au sunat panicate la 112 când au văzut flăcările care mistuiau magazinul.

Potrivit ISU Prahova, două persoane au fost monitorizate de SMURD, paznicul, în vârstă de 59 de ani, care emana halenă alcoolică și o femeie de 62 de ani, mama proprietarului magazinului, care a suferit un atac de panică. Localnicii spun că paznicul magazinului a fost găsit leșinat în curtea școlii de lângă magazin.

Cinci autospeciale ale pompierilor s-au deplasat la fața locului și, după ce a fost lichidat incendiul, pompierii au stabilit cauza probabilă: scurt circuit electric, respectiv cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Pompierii mai spun că au ars toate produsele alimentare și nealimentare din magazin și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 700 mp.

Cele două persoane asistate medical au refuzat transportul la spital.

Vezi mai jos imagini video și foto de la incendiu:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here