fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

VIDEO Un ploieștean amendat de Poliția Locală pentru injurii, susține că doar a întrebat-o pe polițistă dacă are permis de conducere

Citește Și

- Reclamă -

Un ploieștean spune că a fost amendat de Poliția Locală pentru injurii, după ce a întrebat-o pe o angajată a instituției dacă deține permis de conducere pentru că ar fi văzut-o conducând haotic.

Bărbatul ne-a transmis imagini video ale discuției pe care a avut-o cu polițiștii locali din Ploiești la un incident petrecut pe strada Domnișori pe data de 4 iulie.

- Reclamă -

Bărbatul spune că a sunat la Poliția Locală pentru a sesiza faptul că persoane necunoscute au aruncat gunoi în fața blocului, iar polițiștii locali i-au spus că lucrători de la Biroul Protecția Mediului din cadrul instituției vor veni în 15 minute.

Iată ce ne-a povestit ploieșteanul:

„După aproximativ 20 minute, Loganul (n.r. mașina Poliției Locale) a intrat în parcare la Mega. Acolo, dna aflată la volanul Loganului a executat manevre de întoarcere timp de câteva minute, făcându-mă să mă întreb cum a obținut permisul de conducere. (…) Imediat ce a ieșit din parcarea Mega Image a fost cât p-aci să provoace un accident; nu a acordat prioritate la ieșirea din parcare și era să intre într-o mașină cu școala de șoferi, care a frânat brusc. Apoi a traversat strada și a parcat lângă mine. (…)

- Reclamă -

Am salutat cele două doamne și am întrebat-o politicos pe dna aflată la volan dacă are permis de conducere, amintindu-i că tocmai era să omoare oameni nevinovați.

Mi-a răspuns retoric întrebându-mă de ce sunt agitat și i-am explicat că stau demult să aștept persoane abilitate să rezolve speța transmisă telefonic și că sunt o persoană destul de clară în exprimare și am transmis clar locația. Doamenele mi-au motivat că nu au GPS și aplicații mobile gen Waze nu pot descarca pe telefonul de serviciu care nu este un smartphone, arătându-mi un telefon clasic.. le-am răspuns și eu că tot munca dumnealor și-ar ușura-o dacă ar folosi telefonul personal, motiv pentru care dna ce se afla la volan a devenit isterică și m-a amenințat cu amendă pentru « insulte și agresiune ».

(…) În dialogul purtat, m-am recomandat și am cerut același lucru și doamnelor, să se legitimeze. Acestea fiind îmbrăcate în civil și neavând legitimație, au refuzat vehement legitimarea, iar dna ce se afla la volan și-a chemat colegii, de data aceasta folosind smartphone-ul personal, spunând că este agresată și jignită. S-a urcat la volanul mașinii pentru a-mi scrie Procesul Verbal iar eu filmam de langă mașină, moment în care, într-o altă criză de isterie surprinsă cu camera video, dna a deschis ușa mașinii, coborând nivelul conversației și abordându-mă la persoana a 2-a singular, acuzându-mă că o agresez, deși nici măcar nu am atins mașina în care se afla. După doar câteva minute, de data aceasta mult mai rapid, au ajuns și colegii de la Poliția Locală, cu sirenele pornite de parcă eram vreun infractor. Le-am explicat cele întâmplate, timp în care dânșii tot insistau să opresc filmarea, spunând că nu am voie să filmez și invocând GDPR. (…)

Se mai poate observa cum una dintre filmări s-a terminat brusc; unul dintre cei 2 polițiști veniți la chemarea colegei de la Mediu s-a învârtit pe lângă mine în timp ce vorbeam cu colegii pe marginea celor mentionate în PV și odată ajuns în spatele meu, mi-a oprit filmarea, apăsând cu degetul pe telefonul meu personal, aflat în mâna mea, din dorința de a șterge probe.”, ne-a spus bărbatul amendat.

- Reclamă -

Reporterii Incomod l-au contactat pe directorul Poliției Locale Ploiești, Cătălin Albu, pentru un punct de vedere, iar acesta ne-a comunicat că a sesizat Comisia de Disciplină a instituției pentru a efectua verificări în acest caz și că, dacă se va dovedi că angajații instituției au comis eventuale abateri, vor fi aplicate sancțiuni pe măsura faptelor.

Mai jos puteți urmări imaginile video care ne-au fost trimise de către ploieștean, imagini cu discuțiile dintre acesta și polițiștii locali:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...