Un loc în care frecvent se produc accidente rutiere a fost sfințit de un preot din satul Brătila de Jos, comuna Helegiu, din județul Bacău. Preotul a ținut o slujbă în “curba morții”, o porțiune de drum de la ieșire din Onești spre Bacău, scrie bacau.net. Slujba a fost transmisă pe facebook (video jos).

Pentru mai multe știri video abonați-vă la canalul nostru de Youtube!

„Astăzi, 2 februarie, la Întâmpinarea Domnului, după săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit ”curbă a morții” și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident”, este mesajul transmis pe pagină de Facebook a Parohiei Brătila de Jos.

Ultimul accident produs aici a avut loc sâmbătă, după ce o șoferiță de 34 de ani a intrat pe contrasens și a izbit o mașină care circula regulamentar. În urma impactului, o femeie de 60 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here