Un tânăr a fost bătut crunt, trântit pe asfalt și lăsat inconștient pe stradă, agresorul fiind un taximetrist. Incidentul a avut loc pe o stradă din Capitală, iar după ce imaginile au apărut pe Facebook Parchetul Judecătoriei Sectorului 3 a deschis dosar penal.
Poliția Capitalei a transmis că în 30 decembrie, în jurul orei 03.15, prin apel 112 a fost sesizat că pe o stradă din sectorul 3 este căzut un tânăr pe asfalt. La fața locului au mers polițiști din cadrul Secției 11, precum și echipaj de prim-ajutor. Conform sursei citate, victima, un tânăr de 23 de ani, a fost transportată la spital, dar nu a rămas internată.
Polițiștii spun că l-au identificat pe agresor, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 3, fiind deschis dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe. Poliția Capitalei precizează că până la acest moment victima nu a făcut plângere penală.


Imaginile violente au fost filmate de o persoană care a asistat la incident și au fost postate pe Facebook. În filmuleț se poate vedea cum un taximetrist coboară din mașină și ia la bătaie un tânăr, pe care îl lovește cu pumnii și îl trântește pe asfalt, după care pleacă și îl lasă acolo. De asemenea, se poate auzi cum o femeie strigă la taximetrist să îl lase în pace pe tânăr, strigând apoi că i-a luat numărul de la mașină.

sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here