Magie sau un simplu truc? Cu siguranță acestea sunt întrebările pe care și le-au pus mulți elevi de clasa a XIIa care azi dau Bacalaureatul la  limba și literatura română, după ce au văzut filmulețul postat de tânărul magician din Ploiești, Sebastian Stefan.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Concret, Sebastian s-a filmat în urmă cu trei zile, atunci când a prezis care vor fi subiectele la acest examen, atât pentru elevii care au învățat în clase cu profil uman, cât și pentru cei care au învățat în clase cu profil real. Astfel, materialul video l-a urcat pe pagina sa de youtube în data de 29 iunie!

Astăzi, tot ce a prezis s-a adeverit!

La profilul uman, elevii au primit la subiectele la romana la BAC 2019 un eseu pe baza unui text poetic aparținând autorilor Tudor Arghezi sau Eugen Barbu.

La profilul real, tehnologic, primul dintre subiectele la română la bacalaureat 2019 a constat într-un un text din Costache Negruzzi, cu mai multe cerințe. Un alt subiect la română la BAC 2019 a fost argumentarea în 400 de cuvinte a faptului că un text, la alegere, din George Bacovia sau Lucian Blaga aparține genului liric

Vezi mai jos momentul ”magic”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here