UPDATE

IPJ Prahova, anunță că evenimentul a avut loc la intersecția str.Lupeni cu str. Democrației. În eveniment a fost implicat un conducător auto în vârstă de 34 de ani, aflat la volanul unui autoturism care circula pe strada Lupeni și un tramvai care se deplasa pe strada Democrației condus de un vatman de 54 de ani (traseu 101). În urma impactului tramvaiul a deraiat de pe șine. Se lucrează la repunerea pe șine.
Un pasager din tramvai (femeie) a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ȘTIRE INIȚIALĂ 

Un tramvai și un autoturism au fost implicate, miercuri după-amiază, într-un accident rutier în Ploiești, în zona intersecției străzilor Democrației cu Lupeni.

În urma impactului, tramvaiul a deraiat, intrând pe trotuar.

“Din primele informații se pare că un tramvai a deraiat și a intrat într-un autoturism. O persoana din tramvai este rănită. La fata locului au fost mobilizate un echipaj de stingere și unul de prim ajutor. Acestea sunt datele din apelul pe 112”, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

Persoana rănită a fost transportată la spital.

Potrivit  IPJ Prahova, traficul este dirijat.

Iată imagini de la fața locului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here