Un ploieștean susține că un tren a plecat din Gara de Sud, deși un bătrân care încerca să urce a căzut pe peron, iar impiegații din zonă au văzut incidentul și nu au intervenit.

Bărbatul a postat o filmare pe facebook și susține că bătrânul a căzut pe peron după ce ușa trenului s-a închis în timp ce controlorii erau pe scară și ar fi putut să-i facă semn mecanicului să nu plece.

“Azi ai plecat din stație chiar dacă lângă tren a căzut o persoana pe peron, deoarece era în vârstă și usa s-a închis imediat.
De precizat că acei controlori erau pe scară și cu toate acestea au lăsat trenul sa plece din stație.
Gara Ploiești Sud, plecare ora 10:05, peron 2. Poate se află iresponsabilii ce au permis sa plece trenul din stație!”, este mesajul postat de ploieștean pe facebook alături de imaginile video.
Ziarul Incomod a contactat purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, pentru un punct de vedere cu privire la această situație. Inițial, aceasta ne-a spus să revenim în zece minute, apoi nu a mai răspuns la telefon, așa că i-am transmis un mesaj în care i-am solicitat un punct de vedere cu privire la această situație pe care îl vom publica în măsura în care va fi remis.
Iată imaginile video postate pe facebook:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here