Un bărbat de 32 de ani care nu oprise în trafic la semnalul unui polițist, a fost prins după o urmărire cu focuri de armă. Din primele informații, bărbatul este fiul lui Sile Cămătaru. 

“În data de 15 decembrie, în jurul orei 19,00, un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine.

Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat şi a continuat deplasarea. S-a plecat în urmărirea autoturismului, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit. S-a continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre poliţişti, după somaţia legală, a tras foc în plan vertical”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost imobilizat şi condus la sediul Secţiei 19 Poliţie. Acestea nu deţinea permis de conducere.

stiripesurse.ro

Focuri de armă în Capitală: Un bărbat care circula fără permis, prins de polițiști

Focuri de armă în Capitală: Un bărbat care circula fără permis, prins de polițiștiDETALII – https://www.stiripesurse.ro/scene-ca-n-filme-pe-strazile-capitalei-fiul-lui-sile-camataru-prins-cu-focuri-de-arma_1413271.html(sursa: mediafax)

Posted by stiripesurse.ro on Sunday, December 15, 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here