fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

VIDEO. Viceprimarul Cristian Ganea, control pe timpul nopții la firma care trasează marcajele rutiere

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Viceprimarul Cristian Ganea a efectuat noaptea trecută un control la firma care trasează marcajele rutiere din Ploiești. Acesta a fost însoțit de consilierul local PNL Iulian Bolocan și împreună au verificat modul în care au fost trasate marcajele pe străzile municipiului. Controlul a venit ca urmare a scandalului pornit după ce consilierul primarului Adrian Dobre, Eugen Prună, a spus că lucrările nu sunt efectuate cum trebuie și trebuie refăcute.

 - Ziarul INCOMODViceprimarul Cristian Ganea i-a atacat luni, 16 iulie, pe primarul Adrian Dobre și pe consilierul său Eugen Prună, spunând că aceștia iau decizii pe la spatele său și convoacă ședințe cu constructorul, deși această Direcție este în subordinea sa (detalii aici). Ganea a explicat că Prună susține că vopseaua de la trecerile pentru pietoni nu este aplicată uniform, însă, acest lucru ar fi imposibil dat fiind faptul că trecerile nu au fost reparate înainte de a fi vopsite (foto dreapta o trecere care urmează a fi vopsită, fără a fi reparată). Atâta timp cât pe treceri sunt denivelări în asfalt, găurile nu pot fi umplute cu vopsea.

- Reclamă -

O altă problemă pusă în discuție a fost aceea că vopseaua reflectorizantă dată pe treceri se murdărește ușor, dar nu se poate renunța la aceasta, spune viceprimarul Ganea, întrucât este important ca noaptea trecerile pentru pietoni să fie vizibile.

Viceprimarul a declarat că Eugen Prună dorește ca trecerile să arate după șase luni cum arată în ziua în care au fost vopsite. Or, acest lucru este imposibil, spune edilul, care explică faptul că nicio astfel de lucrare nu poate arăta ca în prima zi.

Deși există o comisie de recepție, formată din șapte persoane care au semnat că lucrările efectuate de constructor sunt în regulă, consilierul Prună s-a arătat nemulțumit. În concluzie, facturile către constructor nu au fost plătite, iar acesta trebuie acum să refacă lucrările. Consilierul local Iulian Bolocan (membru PNL Ploiești, unde primarul Adrian Dobre este președinte) este, însă, de acord cu viceprimarul Ganea și spune că marcajele sunt refăcute inutil, dat fiind faptul că este normal ca de la o zi la alta acestea să se murdărească și că vopseaua nu se așează uniform din cauza denivelărilor din asfalt.

- Reclamă -

Viceprimarul Cristian Ganea spune că o soluție ar fi ca trecerile pentru pietoni să fie spălate un pic mai bine, pentru a se curăța murdăria lăsate de anvelope:

Vezi mai jos imagini din timpul controlului făcut de viceprimarul Cristian Ganea și consilierul local Iulian Bolocan în noaptea de luni spre marți:

- Reclamă -

Vezi mai jos imagini cu marcajele rutiere din Ploiești pe timpul nopții:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Prahova: percheziții la firme care au făcut fraude cu fonduri

Polițiștii din Prahova au efectuat 30 de percheziții într-un dosar în care sunt vizate firme care au făcut fraude...
spot_img
Sari la conținut