fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

VIDEO. Ziua Diasporei a fost marcată la Valea Doftanei

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

În urma conceptului lansat de RePatriot, comuna Valea Doftanei a îmbrăţişat această iniţiativă cu speranţa de a-i aduce mai aproape pe românii care trăiesc în străinătate. Astfel, cetațenii români din Diasporă, veniți acasă în această perioadă, au fost invitați să participe la ”Ziua Diasporei” pe data de 11 august, la Centrul Cultural Trăisteni, alături de personalități ale comunei, antreprenori și reprezentanți ai administrației locale, eveniment dedicat atât românilor din afara granițelor cât și familiilor acestora.

În cadrul acestei întâlniri a fost prezentată importanța Diasporei, investițiile care au fost realizate în comuna Valea Doftanei, cele care sunt în curs de realizare și viitoare, precum și oportunitatea unor investiții. Totodată, participanții la acest eveniment au împărtășit din experiența lor de peste hotare și au venit în întâmpinarea comunității locale cu idei noi privind dezvoltarea acesteia.

- Reclamă -

Din partea echipei RePatriot au participat: Emil Munteanu-Fondator Power Net Consulting & Atra Doftana, Felix Pătrășcanu-Managing Partner FAN Courier și lider de proiect RePatriot, Andrada Ioniță-RePatriot Community Officer.

Felix Pătrăscanu, lider de proiect RePatriot, spune că își dorește să convingă tot mai mulți români să investească în locurile natale:

Emil Munteanu spune că evenimentul este organizat de trei ani și că anul acesta va fi susținut în câteva zeci de localități din România. Despre Valea Doftanei, spune că are un business aici și că vrea să le arate celor din diaspora că este o zonă minunată unde se pot face afaceri de succes:

- Reclamă -

Primarul din Valea Doftanei, Lucian Costea, a fost încântat să fie gazda evenimentului și are speranța că este un prim pas spre dialogul cu oamenii plecați din Valea Doftanei și spune că experiența acestora se poate întoarce în localitate și poate fi aplicată aici:

Vezi mai jos imagini de la eveniment:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img