fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

VIDEO+FOTO. Haos în cartierul Păltiniș, după ce s-au schimbat semnele de circulație

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un cititor al redacției ne-a trimis mai multe imagini, susținând că după ce s-au schimbat semnele de circulație în cartierul Păltiniș s-a creat un adevărat haos. În plus, pe străzi pe care este interzisă circulația, în capătul străzilor sunt montate semne de STOP, deși, teoretic, mașinile nu au voie să circule pe acolo.

 - Ziarul INCOMOD„Am făcut niște poze interesante în zona Păltiniș – Malu Roșu. Au schimbat peste noapte sensurile de circulație pe Făcliei și Crișan. Și în ce fel… Asta este la intrare pe strada Făcliei din intersecția cu strada Zimbrului (foto dreapta). Nu mai zic de amplasarea lui…

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMODAici sunt fix în intersecția mai sus menționată. Atenție unde au amplasat semnul de STOP (partea stângă), la 20-25 de metri de intersecție! (foto stânga)

Uite cam la ce distanță este de intersecția cu strada Zimbrului:

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -

 

 

 

 

- Reclamă -

 

 

 

Și acum gafa gafelor:

Aici sunt pe strada Gorniștilor, la intersecție cu strada Crișan, de-o parte și de alta a intersecție. Este interzis să virezi din strada Gorniștilor pe strada Crișan, pe sensul spre strada Zimbrului. Dar, în capătul străzii, mergând pe interzis, ai STOP! 
 - Ziarul INCOMOD
E întoarsă ca la Ploiești! Toată zona, Enăchiță Văcărescu, Zimbrului… e haos, au schimbat tot! Și bineînțeles că se iau permise pe bandă rulantă. Pe străzile acestea nu se schimbase nimic de zeci de ani și acum s-au hotărât să facă totul pe dos. Care e logica?! Semnul de STOP pe strada cu interzis… or să spună că e pentru cei care ies din parcare, nu?! Pe strada Carol Davila este interzis din 23 August. Pe toată strada, deși înainte era voie până la prima intersecție. Strada Enăchiță Văcărescu era cu sens unic dinspre Malu Roșu, acum este cu circulație în ambele sensuri. E haos în cartier! Sunt curios să aud punctul de vedere al celor care au luat aceste decizii, în condițiile în care nu este o zonă unde să pretextezi că fluidizezi traficul. Trece o mașină la 2-3 minute pe străzile respective, nu este trafic intens. Avem cea mai proastă administrație din ultimii zece ani…”, ne-a spus ploieșteanul care ne-a trimis imaginile.

N.R.: Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea autorităților.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img