Proiectul “Antreprenorești – Adoptă un Sat” a ajuns și la Valea Doftanei unde vineri, 27 octombrie, a avut loc evenimentul “Vreau să fiu antreprenor”! Pentru început, un grup format din elevi de liceu din comună a purtat discuții cu mai mulți oameni de afaceri din județ, dar și din Argeș, despre oportunitățile de înființare a unui business de succes chiar în comuna lor. Oamenii de afaceri le-au împărtășit elevilor experiențele lor și i-au încurajat să aibă inițiativă.

Evenimentul a continuat apoi cu vizita la sediul unei societăți cu profil de exploatare forestieră unde elevii au putut vedea un simulator, aparatură de ultimă generație, cu ajutorul căruia pot învăța să manevreze un utilaj folosit în domeniu.

Ultima etapă a evenimentului a avut loc la Doftana Nature Events, unde pe lângă elevi s-au alăturat și alte persoane din comună, antreprenori sau oameni care intenționează să dezvolte o afacere, care i-au ascultat pe cei care deja au reușit în acest domeniu și au “furat” din experiența lor.

“Antreprenorești- Adoptă un Sat” este un proiect al Fundației Romanian Business Leaders, care a făcut posibilă întâlnirea dintre comunitatea din Corbi, județul Argeș, și comunitatea din Valea Doftanei, întâlnire care a avut ca scop dezvoltarea economică și socială în mediul rural, prin încurajarea inițiativelor de afaceri locale. La această întâlnire au fost invitați micii producători locali, fermierii și antreprenorii locali, pentru a lista alături de cei care deja au reușit în afaceri acele lucruri care fac Valea Doftanei să fie o comună cu un potențial mare de dezvoltare.

Vezi mai jos imagini video și foto de la eveniment:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here