Ploieștenii care locuiesc în blocul I1 de pe strada Mărășești s-au trezit peste noapte cu o ghenă sub geam. Două tomberoane mobile au fost puse chiar pe aleea din spatele blocului, astfel că oamenii sunt nevoiți să țină ferestrele închise din cauza mirosului îngrozitor.
Ploieșteanul care ne-a trimis imaginile spune că a trimis mai multe mail-uri către Rosal, dar că nu a primit niciun răspuns. A sunat la dispeceratul firmei și i s-a spus că va veni un inspector să verifice situația, dar nici acest lucru nu s-a întâmplat.
Pe lângă cele două pubele care emană un miros îngrozitor, în stânga scării este și o cameră de colectare de la blocul de lângă. Practic, oamenii nu mai au nicio șansă la aer curat în zonă.
“Pubelele sunt în spatele blocului, le mai împinge câte cineva mai departe de balcoane și ferestre. Cei de la Rosal le folosesc să pună gunoi din camera de colectare de la blocul vecin. Numai că mai rămâne gunoi în ele, mai aruncă și alții de la alte blocuri. Și câteodată când bate soarele în ele simți mirosul primăverii…”, ne-a spus cititorul.
Vezi mai jos imaginile video și foto trimise de un cititor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here