fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

VIDEO+FOTO: Un cal a murit electrocutat, după ce a atins firele lăsate pe jos de operatorul de cablu

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Un cal care trăgea o căruță a murit după ce a atins fire lăsate să atârne pe jos de angajații unui operator de televiziune și internet prin cablu, la Mireșul Mic (comuna Sângeru). Oamenii spun că animalul a murit electocutat și că angajații firmei care au schimbat rețeaua de cabluri au lăsat în urmă un adevărat dezastru.

Incidentul s-a produs sâmbăta trecută. Proprietarul calului se întorcea cu căruța de la cules de prune și, pe una dintre străzile din sat, calul s-a agățat în firele căzute la pământ și a murit.

- Reclamă -

Oamenii spun că firele atârnă de stâlpi și că victime puteau fi, la fel de bine, copiii care se joacă pe stradă. Nu este clar cum au ajuns firele rupte sub tensiune, însă s-a produs și un scurt-circuit. Proprietarul calului, aflat în căruță, nu a pățit nimic.

Sătenii ne-au povestit că firele au rămas așa după ce angajați ai operatorului au schimbat rețeaua de cabluri, după preluarea abonaților de la o altă firmă de cablu. Oamenii susțin că angajații au lucrat necorespunzător.

- Reclamă -

Aceștia ne-au trimis mai multe fotografii în sprijinul afirmațiilor lor.

Ziarul Incomod a trimis o solicitare pentru un punct de vedere din partea operatorului, joi, 23 septembrie 2021. Potrivit primarului localității, operatorul care a preluat abonații din Sângeru este „Digi”.

Până la ora publicării acestui articol nu am primit răspuns. Acesta va fi publicat la momentul în care va fi transmis.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut