judecatori

judecatoriCei trei tineri din Vălenii de Munte, trimiși în judecată după ce au violat și supus perversiunilor sexuale o tânără de 18 ani, vor fi internați într-un centru de detenție. Este decizia de astăzi a Curții de Apel Ploiești care a admis apelul făcut de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, nemulțumiți de pedeapsa dată de prima instanță.

În plus, cei trei violatori sunt obligați să plătească în total suma de 90.000 de lei despăgubiri către victimă. Decizia de astăzi este una definitivă.

Violul s-a petrecut în octombire 2014, imediat după începerea şcolii. Victima, V.G.F, elevă atunci în clasa a XI-a, la un liceu din Vălenii de Munte, a fost contactată telefonic de Fabian George Brujbeanu, în vârstă de 17 ani. La telefon, băiatul şi-a declinat identitatea, spunându-i fetei că este un coleg pe care aceasta îl cunoştea şi a invitat-o în oraş. Fata a acceptat invitaţia, convinsă fiind că se va vedea cu un alt băiat, fără să ştie prin ce chinuri avea să treacă. Brujbeanu nu se duce singur la “întâlnire”, ci mai cheamă alţi doi prieteni, pe RADU ANDREI RĂZVAN şi ION DUMITRU ADRIAN, şi ei minori.

Sub ameniţarea cuţitului, cei trei o duc pe tânără pe malul râului Teleajen unde are loc fapta. Fata este dezbrăcată complet, violată în repetate rânduri (de fiecare dintre cei trei băieţi de două-trei ori, anal, oral şi normal). Agresorii nu se mulţumesc doar cu atât. Au ţinut neapărat să aibă şi o amintire a acestei isprăvi şi filmează totul cu un telefon, găsit ulterior de anchetatori. În primă instanță, Judecătoria Vălenii de Munte decidă să dea celor trei tineri pedepse mai degrabă simbolice în comparație cu gravitatea faptelor săvârșite, doar o măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de patru, respecitv şase luni. Procurorii au contestat la Curtea de Apel Ploiești această sentiță și au avut câștig de cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here