Sentință definitivă în cazul șocant de la Breaza, unde o fetiță de doar șase ani a fost violată în repetate rânduri și supusă la perversiuni sexuale de unul dintre partenerii mamei sale. Bărbatul va executa o pedeapsă privativă de libertate de șapte ani și patru luni. Mama victimei, Camelia Negrei, va ajunge și ea la închisoare pentru șase ani de zile, fiind găsită vinovată pentru complicitate la viol și corupere sexuală.

Sentința aparține Curții de Apel Ploiești și este una definitivă. Reamintim că în primăvara anului trecut un scandal cutremura comunitatea din Breaza după ce s-a aflat că Negrei Camelia, o tânără de 24 de ani, și-a obligat fetița de doar șase ani să asiste la orgiile sexuale, dar și să fie violată de unul dintre partenerii săi, un bărbat de 48 de ani, Viorel Mărgărit.

Totul a ieșit la iveală după ce un polițist din Breaza a auzit povestea din gura unor localnici. Când a fost declanșată ancheta, fetița a fost găsită într-o cameră, dormind pe jos, înconjurată cu mai mulți bărbați.

Camelia Mărgărit, o femeie de moravuri ușoare, care are de plătit mai multe amenzi pentru prostituție, a declarat că principala vinovată de tot ceea ce s-a întâmplat cu ea și cu copilul ei este mama ei. Camelia susține că mama ei ar fi inițiat-o în tainele prostituției pentru a face bani de pe urma ei.

Fetița a fost preluată de asistenții sociali din familie, a fost consiliată psihologic, iar acum urmează un program de reintegrare socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here