fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Virgiliu Nanu: ”O bună parte dintre proiectele din Prahova sunt demarate în mandatele colegilor mei din PSD”

Citește Și

- Reclamă -

După ce PNL Prahova l-a desemnat pe Iulian Dumitrescu candidat la șefia Consiliului Județean, au apărut și reacțiile.

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, spune că este surprins de această decizie a liberalilor.

Nanu a postat un mesaj pe pagina lui de facebook în care se arată deranjat de afirmațiile primarilor liberali în scrisoarea deschisă de susținere a candidaturii lui Dumitrescu.

În această scrisoare, primarii atacă candidatul PSD la Consiliul Județean, spunând că: “În acest moment, Prahova nu îşi permite experimente administrative şi costurile unor blocaje sunt absolut uriaşe”.

- Reclamă -

Iată mesajul integral al președintelui PSD Prahova, Virgiliu Nanu:

”La auzul intenției lui Iulian Dumitrescu de a se înscrie în cursa pentru un al doilea mandat în fruntea Consiliului Județean Prahova, sunt extrem de surprins, dat fiind faptul că toți prahovenii au rămas profund dezgustați atunci când pe toate canalele de știri și pe toate aplicațiile/rețelele de socializare era expus constant “președintele Consiliului Județean Prahova cercetat pentru fapte de corupție/luare de mită”?

Am citit scrisoarea deschisă a primarilor PNL din Prahova și nu pot să nu expun câteva lucruri!

O foarte bună parte dintre proiectele implementate sau aflate în stadiul de proiectare la nivelul județului Prahova, sunt demarate în mandatele anterioare de către colegii mei din PSD Prahova (Mircea Cosma și Bogdan Toader), iar aici putem discuta despre proiecte precum: extindere UPU Ploiești, reabilitare drumuri județene, implementare gaze pe Valea Slănicului (proiect stopat din cauza incompetenței echipei de la CJ), etc!

- Reclamă -

Nu pot să nu mă simt deranjat de afirmația domniilor sale atunci când specifică “În acest moment, Prahova nu îşi permite experimente administrative şi costurile unor blocaje sunt absolut uriaşe”.

Țin să vă reamintesc faptul că ați făcut un experiment administrativ punând în poziția de conducere a unui întreg județ, un președinte care venea în Prahova doar la anumite festivaluri sau doar atunci când erau ședințele ordinare ale CJ Prahova. Acel experiment administrativ pe care l-ați testat și-a arătat rezultatele finale: promisiuni nerespectate, un președinte permanent absent și un județ blocat din punct de vedere al dezvoltării.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut