Vivi Răchită, actualmente manager-antrenor la Sportul Snagov, în liga a II-a, a atacat sponsorul echipei Petrolul.

În matinalul de la Digi Sport, Răchită s-a dezlănţuit la adresa actualului management de la Petrolul.

Iată mai jos declarația acestuia:

“La Ploieşti se mănâncă fotbal pe pâine. Suporterii sunt dezamăgiţi pentru că li s-a promis o echipă care să fie la nivelul lor şi proiect pe patru ani care să ducă echipa pe primele locuri în Liga 1. Dar managementul clubului e de nivel inferior pentru că după ce am avut patroni şi preşedinţi de cluburi vânzători de butelii şi şefi de restaurante, acum, la Ploieşti, avem un corporatist patron.

Patron pe banii companiei, care încearcă să fie un fel de personaj de aici de la Bucureşti, care face schimbări din loje. Aşa a făcut şi acest corporatist. Bine, nu prin telefon, a trimis pe cineva, un telefon în două picioare, până la bancă să schimbe un jucător. A intrat în vestiar, nu ştiu în ce calitate … Sunt lucruri care nu sunt în regulă”.

“Nu mai este acea transparenţă de la început şi sper ca lucrurile să nu explodeze pentru că la Ploieşti suporterii sunt iuţi la mânie. Ar fi o tragedie ca Petrolul să nu promoveze. Deocamdată e pe locul doi în seria sa din C, iar Alexandria, după acest egal de la Ploieşti a luat o opţiune importantă pentru promovare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here