Valeriu (Vivi) Răchită, antrenor în cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploiești, și-a înaintat demisia, însă, aceasta nu a fost acceptată de către directorul CSM, Donald Constantin.

Informația a fost confirmată pentru ziarul Incomod atât de către Vivi Răchită, cât și de către Donald Constantin. Răchită a explicat că în urma unor discuții care au avut loc în urmă cu o săptămână luase decizia de a demisiona.

“M-am enervat, am venit la CSM și mi-am depus demisia”, a explicat Vivi Răchită, care a mai declarat că ulterior Donald Constantin, directorul clubului, nu i-a acceptat-o, motivând că nu i-a fost solicitat să facă acest lucru și că a fost vorba doar despre o decizie luată “la nervi”.

Valeriu Răchită este menționat în spațiul public ca fiind un personaj controversat în administrația locală, care își aranjează diverse “combinații” din care are de câștigat, însă, astfel de informații sunt neconfirmate de către autoritățile cu competențe în acest sens.

În presa locală au mai apărut de-a lungul timpul informații potrivit cărora Vivi Răchită își depășește atribuțiile, încercând să intervină în cadrul negocierilor unor contracte încheiate de CSM. Practic, în spațiul public s-a vehiculat informația că Răchită se implică în anumite negocieri din care are personal de câștigat, deși prin fișa postului nu poate face acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here