fbpx
miercuri, decembrie 6, 2023
spot_img

Vivi Răchită continuă să sfideze mass-media din Prahova: „o iau eu pe mine că oricum mie mi se rupe pixul”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Vivi Răchită, consilierul primarului pe probleme de sport, continuă să jignească și să sfideze presa prahoveană, de data aceasta chiar în fața ziariștilor pentru care este clar că nu are nici măcar un minim respect.

După ce miercuri ziarul Incomod v-a prezentat o înregistrare cu Vivi Răchită în care spunea „mi se rupe mie pixul de ce scrie în ziare”, astăzi, fostul antrenor, a repetat expresia, de data aceasta de față cu jurnaliștii de la mai multe publicații locale, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu suporterii Petrolul despre a discuta despre posibilitățile de salvare a echipei de juniori.

- Reclamă -

„Hai că o iau eu pe mine acum că mie oricum mi se rupe… pixul, ca să zic așa”, a fost expresia folosită astăzi de Vivi Răchită, în timp ce privea ironic către jurnaliști. Iată cum ironia și sfidarea consilierului nu au limită față de jurnaliști, acesta continuând să adopte o atitudine jignitoare la adresa mass-mediei care, în ultimele zile, a relatat pe larg problemele pe care Vivi Răchită le-a creat de-a lungul timpului în sportul prahovean. Poate că pentru Răchită nu este nicio problemă ca toate „șmecheriile” lui să iasă la suprafață, ca lumea să afle cum a încasat sume exorbitante de bani publici, fără să ajute în vreun fel dezvoltarea sportului, dar ne întrebăm dacă nici pe primarul Adrian Dobre nu îl deranjează aceste derapaje. Primarului Adrian Dobre i se pare normal ca Răchită, consilierul său personal, să sfideze în așa manieră presa, doar pentru că își face treaba și scoate la iveală ilegalitățile făcute ani la rând pe bani publici?!

Așteptăm o reacție din partea edilului-șef cu privire la comportamentul consilierului său personal!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Imagini spectaculoase de la inaugurarea celui mai nou pasaj rutier din România – VIDEO

Cel mai spectaculos pasaj rutier din România, cu o investiție de aproape 15 milioane de euro, a fost iaugurat.Este...
spot_img