fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

Vivi Răchită despre Daniel Capră: ”Omul este un escroc internațional”-AUDIO

Citește Și

- Reclamă -

Vivi Răchită, consilierul primarului Adrian Dobre, povestește cu lux de amănunte detaliile dotării lojelor, vestiarelor și a băncilor de rezerve în perioada când era manager al clubului FC Petrolul.

În înregistrare, spune care erau obligațiile lui Daniel Capră la preluarea stadionului, cum a solicitat ajutorul unor sponsori pentru a dota spațiile menționate mai sus și cel mai important, cum l-a pus Andrei Volosevici, pe vremea aceea primar al Ploieștiului, să treacă investițiile aduse de Răchită „din sărăciile lui”, „cu ajutorul unor prieteni pe care i-a sunat”, „din donații”, „din sponsorizări” ca și donate, dar fără documente de donație.

- Reclamă -

Lipsa facturilor, lucru pe care Răchită îl recunoaște spre final, ridică multe semne de întrebare. Oare în proiectul stadionului și acele multe acte adiționale, pe multe milioane de euro, nu au fost incluse și dotările din loje, vestiare și băncile de rezervă? Dacă nu au fost dotate lojele, vestiarele și băncile de rezerve, unde s-au dus atâtea milioane de euro? Acest proiect, „Stadion Ilie Oană”, chiar a fost preluat de doamna Teodora Marin (la acel moment directorul Direcției Tehnic – Investiții a Primăriei, iar în acest moment City Managerul Ploieștiului numită de primarul Adrian Dobre) fără scaune în vestiare și fără bancă de rezerve? Cum s-a recepționat lucrarea? Cum s-a predat stadionul „Ilie Oană” către beneficiar (Primăria Ploiești) cu atâtea lipsuri? Cine a suportat cheltuielile de utilități și chirie din perioada septembrie 2011, când a fost inaugurat, până în martie cănd spune Vivi Răchită că a intrat oficial Dan Capră în documentele FC Petrolul? Acestea sunt doar câteva din multele întrebări ce se pot pune în legătură cu banii cheltuiți pentru construirea stadionului din buzunarele ploieștenilor.

Vă lăsăm totuși să vă delectați ascultând materialul audio, în care veți descoperi și limbajul „de cartier” al lui Vivi Răchită față de cumătrul său Dan Capră.

sursa: glasulploiestean.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...