Tribunalul Prahova a dispus, luni 30 mai, începerea judecării dosarului de trafic de droguri în care inculpat este Vlad Cristian Timiş, fiul lui Radu Timiş, patronul fabricii de mezeluri Cris-Tim. Fiul afaceristului a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT la finalul lunii februarie a acestui an, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, dar și pentru deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată.

Până la ora publicării acestei știri judecătorii prahoveni nu au stabilit un prim termen de judecată pe fondul cauzei.

”Respinge ca nefondate cererile şi excepţiile formulate de către inculpaţi Timiș Vlad-Cristian şi Stoian Daniel-Florin.

constată competenţa funcţională, materială şi teritorială a instanţei, legalitatea şi regularitatea actului de sesizare – rechizitoriul cu nr. 383D/P/2021 al Parchetului de pe lângă Parchetului de pe lângă I.C.C.J – D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii: – Timiș Vlad-Cristian, pentru săvârşirea infracţiunilor de deținerea, fără drept, de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată (…) și trafic de droguri de mare risc în formă continuată”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

În același dosar a fost deferit justiției și Florin Daniel Stoian, un tânăr de 21 de ani, pe care procurorii DIICOT Craiova l-au filat într-o primă fază, ştiind că este dealer de droguri de mare risc (cocaină).

Vlad-Cristian Timiş, fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim, şi Stoian au fost prinşi, în toamna anului trecut, în timpul tranzacţiei care a avut loc pe o stradă adiacentă DN1, în dreptul comunei prahovene Cornu.

Vlad Timiş şi partenerul său se află în prezent în arest la domiciliu.

FOTO Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here