Toader știa foarte bine ce face”, spune fostul ministru Vlad Voiculescu, care îl acuză pe ministrul Justiției că este „complice la toate crimele și violurile comise de cei eliberați de el”.

Am tot auzit cu toții calificative cu rimă pentru Tudorel Toader: Tudorel Slugărel, Gargamel… și altele. Toate sună doar ușor antipatic, toate fac din dumnealui un personaj cel mult greu de înghițit, o slugă a unor infractori dovediți. Domnul rector, domnul profesor doctor, domnul fost judecător al CCR Tudorel Toader nu este însă doar un personaj antipatic. Tudorel Toader este complice la crimă”, afirmă Vlad Voiculescu.

Fostul ministru mai spune că „Tudorel Toader este, cel puțin din punct de vedere moral, complice la toate crimele și violurile comise de cei eliberati de el”.

„Omul ăsta știa ce face! Statisticile au fost mereu foarte clare. Eliberând mii de infractori din închisoare și strâmbând atâtea legi în favoarea infractorilor, Tudorel Toader știa foarte bine ce face. Știa probabil mai bine ce face decât nenorocitul care l-a ucis pe băiatul de 25 de ani aseară. În ultimii 30 de ani, nu știu dacă a fost vreun român implicat direct sau indirect in atâtea crime așa cum este acest individ, ajuns în funcția de ministru în guvernul infractorilor”, subliniază Vlad Voiculescu.

Sursa: www.digi24.ro

1 COMENTARIU

  1. Cineva trebuie sa raspunda cu privire la pentru lipsa “studiului de impact” ! …
    Ati terorizat o tara ! Si inca mai continuati cu “punerea pe liber” a infractorilor periculosi !
    Cine raspunde? Toader & Co, categoric ! Cu marea complicitate a “factorilor decidenti”, respectiv: PSD&ALDE si “minoritarii” !
    Treziti-va “alesilor”, pana nu e prea tarziu !
    Altfel, vine ea, vremea aceea, cand veti fi dati toti in consemn, sub urmarire penala !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here