Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, anunță că asistații social care refuză să ia parte la acțiunile de curățenie în oraș nu vor mai primi bani de la primărie. Informația a fost anunțată de primăria Ploiești după ce edilul-șef a purtat discuții în acest sens cu asistații social, iar o parte dintre aceștia s-au arătat nemulțumiți de faptul că li se cere să presteze muncă în folosul comunității și au refuzat să facă acest lucru.

“Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a purtat, astăzi, discuții cu o parte dintre persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, în vederea responsabilizării acestora pentru prestarea de muncă în folosul comunității locale.

Ca urmare a deciziei edilului șef al municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, de a fi implicate și persoanele asistate social în acțiunile de curățenie derulate la nivelul orașului nostru, mai mulți beneficiari ai ajutorului minim garantat și-au exprimat nemulțumirea față de această hotărâre și au refuzat să participe la activitățile derulate de municipalitate.

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a concluzionat la finalul discuțiilor că, în cazul în care vor fi persoane beneficiare ale venitului minim garantat care vor refuza să participe la acțiunile stabilite în cadrul Programului “Curățenie generală”, acestora li se va restricționa acordarea sprijinului financiar respectiv, alocat din bugetul Municipiului Ploiești, conform prevederilor legale în vigoare.

Reamintim că, Programul “Curățenie generală” a demarat săptămâna trecută și implică desfășurarea unor ample activități de salubrizare la nivelul municipiului Ploiești.”, a anunțat primăria Ploiești într-un comunicat de presă.

1 COMENTARIU

  1. Pestele de la cap se impute…taiati sporurile ilegale acordate, dati afara amantele, nasii, finii de prin birouri, taiati-va indemnizatiile de conducere si ajutoarele sociale de tot felul pentru putorile fara vreo zi de munca in viata lor…dezavantaj:nu mai “pupati” voturi la alegeri, avantaj: eliberati bugetul Ploiestiului de presiuni fiscale artificiale si ilegale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here