certificat inregistrare registrul comertului operator propriu termoficare termo ploiesti angajari
Procedura de înființare a societății Termo Ploiești SRL a fost finalizată, în această dimineață, prin primirea documentelor de la Registrul Comerțului, anunţă Primăria, care precizează că începe procedurile pentru preluarea angajaţilor de la firma actuală de termoficare.

La ora 10.00, au fost convocate toate persoanele stabilite de Consiliul Local Ploiești în Consiliul de Administrație al noii societăţi, pentru a stabili, în regim de urgență, procedurile pentru preluarea personalului specializat de la SC Termoficare Prahova, a anunţat Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă transmis joi.

Primarul Andrei Volosevici a solicitat ca până mâine, cel mai târziu, să îi fie prezentat planul de preluare a personalului.

Dincolo de angajări, Primăria Ploiești mai precizează în comunicat că așteaptă, încă, de la Consiliul Judeţean cedarea CET Brazi și a rețelei primare de termoficare. CJ Prahova nu a adoptat, până în prezent, o hotărâre de consiliu pentru trecerea CET Brazi în patrimoniul municipiul Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here