Mai sunt doar câteva luni până în iunie 2020, când ploieștenii vor vota viitorul primar al municipiului!

Singurul candidat care a confirmat până la ora actuală că va intra în cursa electorală este Andrei Volosevici, însă, partidele efectuează sondaje și au început discuțiile pentru desemnarea candidaților.

Ziarul Incomod vă propune să participați la sondajul nostru, în care vă întrebăm pe cine ați vota pentru funcția de primar dintre Andrei Volosevici și actualul executiv al primăriei Ploiești, adică primarul Adrian Dobre (PNL), viceprimarul Cristian Ganea (PSD) și viceprimarul George Pană (ALDE).

Pe cine ați vota la Primăria Ploiești dacă alegerile ar fi mâine?

  • Andrei Volosevici independent (42%, 568 Votes)
  • Adrian Dobre actual primar din partea PNL (39%, 533 Votes)
  • Cristian Ganea actual viceprimar din partea PSD (11%, 144 Votes)
  • George Pană actual viceprimar din partea ALDE (8%, 115 Votes)

Total Voters: 1.360

Loading ... Loading ...

2 COMENTARII

  1. Dar, chiar s-au terminat oamenii adevarati in municipiul Ploiesti????? Pacalicii astia trei care sunt acum la Primaria Ploiesti, sa nu mai auzim de ei!!! Ne-au pacalit o data acum 3 ani cu multe, foarte multe viitoare realizari la Ploiesti, care nu s-a indeplinit niciuna, acum nu mai trebuie sa apara pe buletinele de vot, altfel suntem o gloata de prosti, si eu cred ca nu suntem! Cretinul asta de Primar ne-a amagit primii 2 ani cu “marele spital”, pe care probabil ca dorea sa-l realizeze din plastilina, pentru copii lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here