Astăzi s-a mai încheiat o rundă din ciclul ”politica de cumetrie”. Alianța PSD+ALDE a mai reportat o victorie răsunătoare în Consiliul Județean Prahova. La votul pentru vicepreședinții CJ. De data aceasta PMP n-a mai intrat în horă ca la votul pentru președintele CJ și asta pentru că n-a mai primit girul PSD și ALDE pentru a-și desemna vicepreședinte. Deh, probleme în Paradis.

Și pentru că poporul are nevoie pe lângă pâine și de circ, nu putea ca votul pentru vicepreședinții Consiliului Județean să nu repete rețeta de succes de la votul pentru președintele CJ.

CITEȘTE Vot secret ”la vedere” pentru desemnarea președintelui CJ Prahova-VIDEO

Așa că, urna s-a pus pe masa de prezidiu, iar cabina de vot a fost amplasată în capătul celălalt al sălii. Și dă-i și luptă neicușorule. Majoritatea consilierilor PSD și ALDE au arătat cum au votat la cine trebuie ca să nu aibă dureri de cap la partid și să nu se spargă alianța. Inclusiv viitori vicepreședinți ai CJ, Ludmila Sfârloagă și Vasile Pătrașcu. Plus una bucată președinte CJ, Bogdan Toader. Metoda e simplă: ori se iese cu buletinul de vot neîmpăturit și se pliază pe drum, ori se împăturește din cabină pe invers, adică cu scrisul în afară. Și pe drum se împăturește corect, că așa e în tenis. Am apreciat implementarea acestor metode din partea consilierilor: Alexandru Bănică, Carmen Dumitru, Dumitru Meșca, Daniel Sepși, Toma Pințoiu, Horia Toma etc, etc. Precizăm că reprezentanții PNL și PMP au votat corect. Asta pentru că nu aveau miză. Că dacă era miză…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here