fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Vrăjitoarele Elvira și Paraschiva au scăpat de arest

Citește Și

- Reclamă -

Decizie surprinzătoare a Tribunalului Prahova! Instanța a admis luni contestația depusă de cele patru persoane arestate preventiv la sfârșitul săptămânii trecute în dosarul “clarvăzătoarelor” Elvira și Paraschiva din Ploiești.

Judecătorul de drepturi și libertăți a considerat că acestea pot fi cercetate în continuare și din arest la domiciliu, fără să țină cont de faptul că toată afacerea ilegală în urma căreia zeci de persoane au căzut în plasa familiei Lăișor se desfășura de acasă, din fața unui calculator.

- Reclamă -

“ Admite contestaţiile formulate de inculpaţii: – Lăişor Ramona, – Zârnescu Elvira, – Zamfir Violeta- Lăişor Pintea, împotriva încheierii nr. 39/ 08.04.2016 din camera de consiliu pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Ploieşti la data de în dosarul penal nr. 6765/281/2016 şi în consecinţă: Desfiinţează încheierea contestată şi pe fond respinge propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Lăişor Ramona, Zârnescu Elvira, Zamfir Violeta, Lăişor Pintea, ca neîntemeiată. În baza art.227 alin.2 Cod proc. penală rap. la art.202 alin.4 lit.d Cod proc. penală, dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpa?ii : – Lăişor Ramona – Zârnescu Elvira, – Zamfir Violeta – Lăişor Pintea, zis „Mărăcine pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.04.2016 până la data de 10.05.2016 inclusiv. În baza art.221 alin.1 Cod proc. penală, impune inculpaţilor obligaţia de a nu părăsi imobilele unde locuiesc efectiv fără permisiunea judecătorului de drepturi și libertăți sau a organelor de urmărire penală,” conform protalului instanțelor de judecată.
Cei patru au fost arestați la sfârșitul săptămânii trecute, în urma unor percheziții domiciliare. Cele două femei care se recomandau pe internet drept clarvăzătoare, dar și complicii acestora sunt acuzați că au înșelat mai multe persoane, valoarea prejudiciului fiind stabilită la suma de 60.000 de euro.
Citește mai multe aici:

Cum acționau vrăjitoarele din Ploiești pentru a obține sume importante de bani

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut