sgu ploiesti

SGU Ploiești a emis un comunicat de presă prin care aduce la cunoștința ploieștenilor modalitatea prin care pot fi toaletați sau îndepărtați arborii de pe domeniul public.

SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL aduce la cunoștința cetățenilor că toate intervențiile asupra arborilor de pe domeniul public și privat al municipiului se realizează numai după obținerea avizului corespunzător din partea societății noastre. Totodată, toate intervențiile asupra arborilor de pe domeniul public se realizează numai de către societatea noastră.
Pe cale de consecință, facem apel la toți președinții și administratorii asociațiilor de proprietari, din municipiu, să depună o cerere scrisă la societatea noastră, în cazul în care locatarii solicită toaletarea sau doborârea arborilor de pe spațiile verzi aferente asociațiilor respective. Solicitările se pot depune la registratura societății noastre, din str. Văleni nr.32, pot fi trimise pe email, la adresa: [email protected] sau pe nr. de fax: 0244/510.353.
De asemenea, toate intervențiile asupra arborilor de pe domeniul privat al municipiului se realizează numai după obținerea avizului din partea societății noastre, în baza unei cereri, depusă în modul descris mai sus, la societatea noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here