Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecția Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești anunță că persoanele interesate să se înscrie la cursuri pentru a deveni pompieri se pot înscrie în perioada 15-28 februarie.

“Tinerii care doresc o carieră militară de salvator se pot înscrie pentru ocuparea celor 300 de locuri (278 pentru subofițer de pompieri și protecție civilă și 22 pentru specializarea maistru militar auto) alocate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 15 februarie – 28 februarie, la structurile de resurse umane din cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, în funcție de domiciliul sau reședința înscris/ă pe cartea de identitate.

Condițiile legale și criteriile specifice de recrutare, calendarul concursului de admitere precum și alte informații de interes pot fi consultate pe site-ul Școlii http://www.scoaladepompieri.ro/admitere.htm sau pe site-ul IGSU https://igsu.ro/InformatiiPublice/Admitere.”, se arată într-un comunicat remis presei de către Școala de Subofițeri de Pompieri Boldești.

Cei care se înscriu vor susține probe eliminatorii și un test scris, iar “candidații declarați admiși vor deveni parte a instituției de la care cetăţenii au mari aşteptări şi încredere.”, mai spun reprezentanții instituției.

“Acest început de drum reprezintă, în același timp, o nouă etapă a vieții lor, care le va testa, uneori la limită, cunoștințele, abilitățile și stăpânirea de sine.

Rezultatele Şcolii de subofiţeri s-au reflectat mereu în activitățile ulterioare ale promoţiilor de elevi. Prin munca lor, generațiile de absolvenți au confirmat faptul că această unitate le-a dezvoltat trăsături de personalitate și competenţe profesionale necesare pentru organizarea, desfăşurarea şi conducerea acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

INFORMAȚII BACKGROUND

Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, înființată în anul 1986, este instituţia de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne destinată formării iniţiale a subofiţerilor de pompieri și protecție civilă și a maiștrilor militari auto.

În cele peste trei decenii de activitate, mii de absolvenți au completat echipajele operative ale subunităților din întreaga țară!

Pregătirea se realizează în conformitate cu legislația generală în domeniul educației naționale, prin respectarea actelor normative elaborate de Ministerul Educației Naționale, cât și a celei specifice Ministerului Afacerilor Interne, astfel încât absolvenții școlii să poată face față cu succes provocărilor profesionale.

Mai multe informații aici: www.scoaladepompieri.ro”, se mai arată în comunicatul citat anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here