Unul din cele mai faimoase festivaluri din România va avea loc și în acest an în comuna Valea Doftanei. Este vorba de Festivalul Cașcavelei, care a devenit o tradiție pentru prahovenii nerăbdători să afle secretele celei mai bune cașcavele și să petreacă un weekend la aer curat, între munți, unde va avea loc și un spectacol cu artiști de răsunet.

Festivalul va avea loc în perioada 8-10 septembrie pe terenul aferent bazei sportive din Trăisteni. Pe scenă vor urca artiști de top, precum Ana Lesko, Lidia Buble, Matteo, Petrică Mîțu Stoian, Gheorghe Gheorghiu, Heaven și Steliana Sima, dar și alți artiști și ansambluri folclorice. Întregul spectacol se va termina cu un superb foc de artificii.

 

Dacă nu neapărat muzica va atrage spre una dintre cele mai frumoase zone montante din Prahova, atunci merită să faceți un drum până la Valea Doftanei unde producătorii locali vă așteaptă cu deja celebra cașcavea preparată după o rețetă secretă care se transmite din generație în generație, dar și cu alte produse tradiționale pe care merită să le încercați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here