fbpx
luni, mai 29, 2023

WhatsApp nu va mai funcţiona pe unele versiuni mai vechi de iOS

Citește Și

- Advertisement -

WhatsApp a anunțat printr-un articol postat pe site-ul de suport că va renunța peste câteva luni la suportul pentru două dintre versiunile mai vechi la sistemului de operare iOS, folosite pe telefoanele iPhone.

Din 24 octombrie, WhatsApp nu va mai funcţiona pe iOS 10 şi iOS 11, versiuni lansate în 2016 şi 2017.

- Advertisement -

Utilizatorii afectați vor fi cei care au iPhone 5 sau iPhone 5C sau versiuni mai vechi. Ţinând cont că iPhone 5 are deja nouă ani, numărul celor care încă îl mai folosesc ar trebui să fie destul de mic.

Cei afectați de schimbare vor fi nevoiți să facă update de soft sau să își cumpere un alt telefon dacă vor să mai utilizeze aplicația WhatsApp.

Tot pe site-ul de suport pentru WhatsApp se arată că acest gen de decizie se ia în funcţie de numărul de utilizatori ai platformelor – dacă un anumit sistem de operare ajunge să aibă foarte puţini utilizatori, compania decide că nu mai rentează să ofere suport pentru acesta, transmite news.ro.

- Advertisement -

De asemenea, se în considerare şi securitatea. Versiunile vechi ale sistemelor de operare nu mai primesc update-uri de securitate, iar breşele acestora de securitate pot fi folosite pentru a ataca utilizatorii WhatsApp, mai arată sursa citată.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta