Zece persoane au fost reținute pentru 24 de ore, în urma audierilor făcute de procurorii DIICOT în dosarul care vizează membrii clanului Bărbosu!

Ancheta procurorilor DIICOT vizează infracțiuni de grup infracțional organizat, lipsire de libertate și înșelăciune. Nu este clar deocamdată care era rolul ploieșteanului cunoscut drept Narcis Bărbosu în gruparea infracțională vizată de perchezițiile de miercuri, 6 noiembrie.

Numele lui Narcis Bărbosu apare chiar și în dosarul DNA Ploiești în care șefi din Poliția Prahova (Constantin Ispas, fost șef DGA Ploiești, Emanuel Saghel, fost ofițer BCCO) au fost trimiși în judecată. Narcis se pare că ar fi căutat protecția șefilor din Poliție pentru a-și putea desfășura nestingherit afacerile sale cu produse petroliere, conform romanialibera.ro.

Potrivit unor surse, procurorii DIICOT din Ploiești au reușit destructurarea unui grup infracțional condus de un prahovean recunoscut în Ploiești pentru afaceri ilegale în domeniul produselor petroliere și escrocherii. Liderul grupului este suspectat că ar fi comandat incendierea sediului unei societăți comerciale din Prahova pentru a se răzbuna pe patronul acesteia care ar fi refuzat să se retragă de la o licitație.

În plus, sunt suspiciuni că membri aceleiași grupări ar fi participat la lupte de stradă care au avut loc în Ploiești. La aceste încăierări au fost folosite inclusiv arme albe.

Liderul grupării a fost găsit de către mascații care au participat, miercuri dimineață, la descinderi, au precizat sursele citate. Bărbatul fugise de acasă de ceva vreme și se ascundea într-o localitate din afara județului Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here