campanie donare sange primaria ploiesti
Zeci de angajaţi ai Primăriei Ploieşti au participat marţi la o campanie de donare de sânge, organizată în sediul administraţiei locale, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină.

“Angajații Primăriei Municipiului Ploiești au donat sânge pentru a salva vieți! În parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești s-a derulat, astăzi, la sediul municipalității, o campanie de donare de sânge, la care au participat funcționarii publici din cadrul Primăriei Municipiului Ploiești”, a anunţat Primăria Ploieşti, într-un comunicat transmis marţi.

“Din dorința de a salva viețile semenilor și de a sprijini activitatea importantă a Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești, în contextul în care transfuzia de sânge este un instrument vital în medicina contemporană, zeci de angajați ai administrației publice ploieștene s-au prezentat voluntar să doneze sânge”, se mai arată în comunicat.

“Menționăm că, la nivelul instituției noastre, se derulează periodic astfel de campanii de donare sânge, personalul Primăriei Municipiului Ploiești dând întotdeauna dovadă de responsabilitate civică și înțelegere față de semeni, deoarece prin acest gest simplu pot salva și schimba în bine destinul unui om”, a mai transmis Primăria Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here