Mai multe persoane din diverse medii, interlopi, oameni de afaceri, polițiști cu funcții și lideri politici apar menționați în mai multe rapoarte informative întocmite de cadre ale Ministerului de Interne.
Câteva rapoarte s-au concretizat în dosare penale, în timp ce altele erau folosite pentru a intimida sau proteja anumite interese ale unui grup infracțional organizat format din mai muli ofițeri de Poliție.
O parte dintre politicienii vizați au avut funcții de conducere atât la nivel județean,cât și la nivel național și au deținut funcții de președinte de partid. Actualul șef al Poliției Române, chestorul Bogdan Despescu, apare și el menționat într-un raport că ar avea anumite interese într-o societate comercială.
Într-o notă sinteză este descris un război intern în interiorul Serviciului de Informații și Protecție Internă Prahova, în care o parte dintre cadrele implicate aveau susținere politică.
Detalii despre acest caz precum și fotografii cu documentele vor fi publicate astăzi, 27.11.2017, exclusiv pe ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here