În perioada sărbătorilor de Paște, polițiștii prahoveni au avut de lucru. 40 de șoferi au rămas fără permis. Totodată, 15 șoferi s-au ales cu dosar penal, dintre care 12, pentru consum de alcool. 

“În perioada 22-25 aprilie a.c., nu au fost înregistrate evenimente deosebite, cei peste 800 de poliţişti prahoveni fiind prezenți la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

Pe parcursul celor 4 zile, polițiștii au aplicat peste 650 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 260.000 de lei.

Dintre acestea, 250 au fost aplicate conform O.U.G. 195/2022, privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, pentru abaterile constatate au fost reținute 40 de permise de conducere și retrase 13 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost înregistrate 15 infracțiuni la regimul rutier, 12 dintre acestea pentru conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

În perioada de referință, polițiștii prahoveni au organizat 6 acțiuni de prevenire și de asigurare a măsurilor de ordine și siguranță publică pe raza județului Prahova, în contextul Sărbătorilor Pascale”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here