A fost o zi de foc pentru salvamontiștii din Prahova, duminică, 10 ianuarie, când au avut 19 intervenții. Aproape o treime dintre acestea au fost pentru incidente din Sinaia, Azuga și Bușteni.

De departe, cele mai multe probleme au fost înregistrate la Sinaia. Salvamontiștii din stațiune au avut opt intervenții în teren, pentru: suspect fractură picior drept – Valea Soarelui; rătăcit în zona Văii Dorului; fractură picior stâng pe Pârtia Lăptici 2; fractură picior stâng pe Pârtia Valea Soarelui 2; hiploglicemie severă – Valea lui Carp; entorsă picior drept pe Pârtia Lăptici 1; entorsă mână dreaptă pe Pârtia de Sanie; lipotimie – Drum de Vară.

Alți doi turiști s-au prezentat la Cabinetul Medical.

Și la Azuga a existat o solicitare: “intervenție a formației Salvamont Azuga pentru acordarea primului ajutor medical și transportul unei turiste ce a suferit un traumatism al membrului inferior stâng, pe traseul Azuga-Cabana Gârbova”, a anunțat Salvamont Prahova.

Alte patru apeluri au fost înregistrate, ieri, pentru Salvamont Bușteni, și tot atâtea către formația Salvamont Prahova.

Sursa: telegrama.ro

Sursa foto: Facebook/ Salvamont Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here