badescu la dna

Zi decisivă pentru fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu. Astăzi Înalta Curte de Casație și Justiție se va pronunța în dosarul în care fostul edil a fost trimis în judecată pentru corupție, în dosarul în care este acuzat că ar fi finanțat ilegal cu bani de la bugetul local, echipa de fotbal FC Petrolul. Decizia nu va fi una executorie, atât DNA cât și inculpații având posibilitatea să conteste sentința, la completul de 3 judecători.

În acest dosar, Bădescu este inculpat pentru două fapte de abuz în serviciu, două infracţiuni de luare de mită, efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia deţinută în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuată (6 acte materiale) şi două infracţiuni de folosire a influenţei de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Rămâne de văzut câte din aceste acuzații vor rămâne în picioare în fața judecătorilor. Există însă și posibilitatea ca instanță să amâne pentru o altă zi să ia o decizie în această cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here