fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Zilele Culturii la Bușteni – „Sărbătoarea Sfinxului”, ediția a X-a

Citește Și

- Reclamă -

”Sărbătoarea Sfinxului” a debutat vineri, 4 august 2017, la ora 17.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, unde au fost lansate două cărţi: „Zeii de mucava”, semnată de Iuliana Marciuc, în care povestește despre lumea televiziunii, precum și „La hotarele posibilului”, despre ufologie, autor Alecu Marciuc.

Aflate la cea de-a X-a ediție,  Zilele Culturii la Buşteni vor încânta publicul, aşa cum, de altfel, au făcut-o pe parcursul celor 10 ani, cu spectacole pentru toate vârstele şi din genuri artistice cât mai variate (spectacole de teatru pentru adulţi şi copii, spectacole de umor, spectacole de muzică clasică, recitaluri camerale şi concerte simfonice, spectacole de muzică de jazz şi blues şi spectacole de muzică folk, expoziţii diverse).

- Reclamă -

În cadrul Zilelor Culturii se vor desfășura şi patru festivaluri: Festivalul de Muzică şi Cultură Tradiţională Indiană, Festivalul de Folclor „Magia Sfinxului”, Festivalul Concurs de Canto Clasic „Opera Start” şi Festivalul de Muzică Pop pentru Copii şi Adolescenţi „Sfinxul de Aur”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut