Artiști consacrați vor încinge atmosfera la Zilele Orașului Băicoi! Direcția 5, Viorica și Ioniță de la Clejani, Romică Țociu și Cornel Palade sunt câteva dintre numele grele ale divertismentului românesc, prezente pe scenă cu ocazia Zilelelor Orașului Băicoi.

Artișii din oraș vor urca și ei pe scenă. Reprezentanții Casei de Cultură a orașului Băicoi au postat pe rețelele de socializare un anunt prin care informează ca au pregătit la rândul lor un mega spectacol pentru cei mari, dar și pentru cei mici.

Iată conținutul mesajului în integralitate:

Este un loc in care se imbina utilul cu placutul, este un loc in care copii, tineri si adultii incearca sa exploreze noi orizonturi, sa se descopere si sa se redescopere, sa realizeze ceea ce le place, sa-si directioneze activitatile dintr-o perspectiva a viitorului, bineanteles acestia fiind coordonati, indrumati sfatuiti cu multa pasiune si loialitate de catre profesorii coordonatori si nu in ultimul rand de catre salariatii biroului nostru.
Noi incercam sa realizam divese si variate activitati, implicand copiii din institutiile de invatamant din orasul nostru, cu obiective ce trebuie atinse in domeniul cultural,literar,evocator istoric prin Biblioteca Oraseneasca Baicoi, artistice prin Casa Cultura si serviciile artistice contractate de catre Primaria Orasului Baicoi : Dans Modern – prof. Bogza, Dans Sportiv – prof Alina Andrei, Ansamblul de dansuri populare Craisorul – prof Statescu George, Ansamblul Flori de Liliac – prof. Colezea Cristi, Canto muzica Traditional Romaneasca si Usoara– prof. Caciula Elena, Percutie Tobe – prof. Enescu Ion, Pian Acordeon – Catalin Luca, Atelier Teatru – prof. Gina David, Inot, – prof.Nistor Consuela.
Deasemenea biroul nostru a demarat programul Sport pentru copii, unde inspectorul de specialitate pregateste in cadrul Sali de Sport a orasului copii in disciplinele sportive fotbal, tenis de camp.
Toate aceste cursuri pentru copiii nostri au titlu gratuit sustinuti de catre Primaria Baicoi – reprezentata prin domnul Primar Marius Ioan Constantin si Consiliul Local Baicoi
Spatiile puse la dispozitie copiilor,tinerilor si adultiior sunt: Casa de Cultura Liliesti, Casa de Cultura Tintea, Biblioteca Oraseneasca Baicoi , Sala de sport a orasului si nu in ultimul rand Bazinul de inot Campina, toate locatiile gazduind un numar de aproximativ 350 de copii ai orasului nostru.
Pe langa cursurile mai sus mentionate biroul nostru organizeaza si participa la activitati, parteneriate si proiecte ce au ca obiective punerea in valoare a educatiei cultural-artistice a copiilor cat si a promovarii localitatii nostre la Festivaluri, Concursuri, Spectacole Gale la nivel judetean, interjudetean si national etc.
Valorile tuturor cursurilor si ale localitatii noastre sunt promovate si mediatizate atat in presa scrisa prin Ziarul Curierul de Baicoi, in presa on-line cat si la Televiziunea Regionala, Valea Prahovei, Favorit, Etno
Ca modele prezente si care au interactionat cu copii nostris-au numarat vedete ca dna Iuliana Tudor, Mihai Bisericanu, Brumaras Voiculet, Radu Valahul, Adrian Daminescu etc.
Va puteti inscrie la cursurile GRATUITE prezentate mai sus, CONTACTANDU-NE

Telefon 0244.260320
Mobil 0735978260
Email [email protected]
Facebook casa de cultura Baicoi

”Va invitam sa ne sustinem copiii in preambulul spectacolului cu artisti consacrati din data de 27.05.2018 cu prilejul Zilelor Orasului Baicoi.
Spectacolul Casei de Cultura incepe in jurul orei 15.30 si se numeste ”Si Noi Suntem Vedete”.
Va asteptam cu drag !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here