Primăria Municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești organizează o serie de ceremonii menite să marcheze Ziua Imnului Național al României, joi, 29 iulie 2021, începând cu ora 10.00, pe esplanada Palatului Administrativ.  

Potrivit unui comunicat de presă, activitățile, care vor debuta cu ceremonialul ce implică salutul Drapelului de luptă, se vor desfășura în prezența oficialităților locale.

Se va oficia un serviciu religios, slujbă de binecuvântare și rugăciune pentru poporul român. Ulterior, reprezentanții autorităților și instituțiilor publice locale vor susține alocuțiuni cu privire la importanța celebrării acestui simbol național.

Evenimentul va include și un program de cântece patriotice interpretate de grupul vocal “Prahova” al Casei de Cultură “I.L. Caragiale ”Ploiești și de către reprezentanții Cercului “Cinstim Eroii Neamului” al Asociației Naționale a Veteranilor de Război Prahova.

În finalul acestor acțiuni, se va interpreta Imnul Național al României de către Fanfara Consiliului Județean Prahova și de către întreaga asistență.

 

Sursă fotovranceatravel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here