fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Ziua Imnului Național al României marcată la Ploiești, joi 29 iulie, pe esplanada Palatului Administrativ

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești organizează o serie de ceremonii menite să marcheze Ziua Imnului Național al României, joi, 29 iulie 2021, începând cu ora 10.00, pe esplanada Palatului Administrativ.  

Potrivit unui comunicat de presă, activitățile, care vor debuta cu ceremonialul ce implică salutul Drapelului de luptă, se vor desfășura în prezența oficialităților locale.

- Reclamă -

Se va oficia un serviciu religios, slujbă de binecuvântare și rugăciune pentru poporul român. Ulterior, reprezentanții autorităților și instituțiilor publice locale vor susține alocuțiuni cu privire la importanța celebrării acestui simbol național.

Evenimentul va include și un program de cântece patriotice interpretate de grupul vocal “Prahova” al Casei de Cultură “I.L. Caragiale ”Ploiești și de către reprezentanții Cercului “Cinstim Eroii Neamului” al Asociației Naționale a Veteranilor de Război Prahova.

În finalul acestor acțiuni, se va interpreta Imnul Național al României de către Fanfara Consiliului Județean Prahova și de către întreaga asistență.

- Reclamă -

 

Sursă fotovranceatravel.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Preot din Prahova, despre victimele agresiunilor sexuale: „Dacă el face 6 ani de pușcărie, să facă și ea 3-4 luni

Un preot din Prahova a făcut declarații scandaloase despre victimele agresiunilor sexuale și susține că și aceste femei ar...
Sari la conținut